Glem spørgsmålet om, hvad morgendagen må bringe, og tag i stedet hver dag, skæbnen tilmåler dig, til indtægt.

- Horats

Nyhed:

Elektromagneter

RED MAGNETICS
Elektromagneter

Holdemagneter
Løftemagneter
Monostabil løftemagneter
Bistabil løftemagneter
Dobbelt løftemagneter
Vendemagneter
Drejemagneter
Vekselstrømsmagneter
m.m.

Se mere her


Se priser og lager her

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

+13,5V/-13,5V dual output strømforsyning

Varenr:RD-3513
WEEE
RoHS
+13,5V/-13,5V dual output strømforsyning
Mean Well RD serie dobbelt output strømforsyninger Består opstillingen af 5V styringselektronik og f.eks. en række relæ udgange, vil RD dual output serien være det rigtige valg. Serien har LED for power on, 105ºC elektrolytter for at sikker lang levetid, arbejdstemperaturen op til 70ºC. Der skal være strømforbrug på begge udgange, for at sikker en stabil udgangsspænding.

Tilbehør Mean Well

Mere info om Mean Well strømforsyninger, AC/DC - DC/DC converter, Lader, UPS osv.Køb via Web, tlf. 9710 1188 eller mail til mail@cypax.dk. Fandt du ikke det du søgte eller ønsker du tilbud på større kvantitet/årsbehov, så hører vi gerne fra dig.
 
 
101,10 / v. antal 1
Alle priser er DKK excl. moms
V. antal Pris DKK
1 101,10
10 94,36
25 87,62
50 80,88
Lager Fjernlager
0 49

Fandt du ikke hvad du søgte:

Kontakt os HER

Vores Web viser kun et lille udpluk af det brede program af elektronikkomponenter og udstyr vi kan leverer fra vores agenturer og samarbejdspartner, så kan du ikke finde det du søger, kontakt os.