Hvis ikke du selv er herre over dine tanker, vil andre være det.

- John Allston

Omeg Potentiometre

Fremstillet af conductive
polymer, 
der bevirker
et væsentligt mindre slid,
og en fordoblet levetid.

potentiometre fra Omeg. Ikke alle potentiometre er ens. I modsætning til de almindelig kendte kulbane potentiometre, benytter Omeg conductive polymer, der bevirker et væsentlig mindre slid, og en fordoblet levetid.

16 og 20mm husstørrelse 
med hhv. 4- og 6 mm aksel

Se alle typer her
 

Knapper til potmetre
Knapper til potmetre 4mm og 6mm aksel

Se mere her

 

Håndværktøj til elektronik
 

BCM, Bugari

BCM er et lille italiensk firma, der har specialiseret sig i produktion af præcisionstænger og pincetter af god kvalitet til konkurrence dygtige priser, deres produkter bruges hovedsagelig indenfor elektronikindustrigen.

300 ESD serien består af  ESD beskyttet bidetang, fladtang, spidstang og krum spidstang. Bidetangen er i særdeleshed populær. Den er i brug på rigtig mange arbejdsborde i den danske elektronikindustri. Bidetangen har et helt rent "cut", for at sikker optimal lodning.                                                   

Tænger

Tængerne fra den italienske producent Bugari, er kendt for deres holdbarhed og fremragende kvalitet, til anvendelse indenfor el og elektronik.

Alle tænger er lavet af hærdet stål, med formstøbte PVC håndtag samt forsynet med retur fjeder.

 

 

Præcisions pincetter
Pincetterne er fremstillet af rustfri anti magnetisk stål.

 

pincetter
 

- God kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Se lager og priser:

BUGARI – Tænger

BUGARI - Pincetter

Hos Cypax kan du købe via Web eller mail til mail@cypax.dk, vores sælger er også klar til at hjælpe mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 16.30 fredag til kl. 15.30.

 

  Cypax   Elektronikkomponenter til store og små produktinoner

Vores vision er, at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vore agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Primære produkter: aktive- passive- elektromekaniske elektronik komponenter, Strømforsyninger, Blæser, kemikalier, kabinetter, monteringsgarniture, printfremstilings- loddeudstyr.
Vi betjener udelukkende momsregistrerede virksomheder og offentlige institutioner.