Intet er nemmere end selvbedrag. For hvad en mand ønsker, holder han også for sandt.

- Demosthenes

Det valgte webindhold eksisterer ikke længere.

Cypax A/S handler om


Elektronikkomponenter til store og små produktioner.

Cypax A/S Elektronik komponenter


Cypax forsyner dansk elektronikindustri med aktive halvledere, passive- og elektromekaniske komponenter, strømforsyninger, blæsere, print materialer og kemikalier, kapslinger / kabinetter, lodde- og printfremstillingsudstyr, monteringsgarniture, DC Motorer, batterier m.m.

Alt dette kommer bl.a. fra vores alsidige agenturnet som f. eks. Shallin, Salecom, GoodArk, ACP, JB Capacitor, Degson, Omeg, Kingtronics, Echo, BCM, Portasol, Bungard, Hakko og Electrolube med flere.

Cypax varekatalog indeholder priser, lagermængder og supplerende data, og findes på www.cypax.dk. Websiden kan anvendes som opslagsværk eller om ønsket til direkte bestilling.

Mission
Hos Cypax ønsker vi at tilbyde et bredt sortiment af kvalitets elektronikkomponenter til konkurrencedygtige priser, via egne agenturer og samarbejdspartnere i ind- og udland, til store og små industrikunder og offentlige institutioner.

Vision
Vores vision er at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vores agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening, ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Virksomhedens historie
Virksomheden blev stiftet i 1978 hjemme i privaten i Kølvrå, af direktør Otto Hansen, under navnet O. Hansen. På daværende tidspunkt var det mest salg til skoler, af egne produkter, så som måleinstrumenter, prøveledninger, byggesæt og undervisningsmaterialer, som var den primære indtjening.
Virksomheden ekspanderede, så den 1. juni 1980 flyttede virksomheden til Industrivej 24, i Karup. I 1989 valgte man at satse mere på handel end på egenproduktion, så produktionen af byggesæt og div. instrumenter blev overdraget til udenlandske producenter.
I takt med, at der skete nedprioritering af elektronikundervisningen i skolerne, valgte man proaktivt i 2001, at satse på industrimarkedet, og i forbindelse med omlæggelsen af virksomhedens forretningsstrategi, ændrede firmaet navn til Cypax A/S.
I 2019 påbegyndtes et generationsskifte og sønnen Benny Thierry Hansen er i dag administrerende direktør. Otto er dog stadig at finde i firmaet.

Venlig hilsen
Team Cypax

Kontakt os:
CYPAX A/S
Industrivej 24
DK-7470 Karup
Danmark

Telefon: +45 9710 1188

Website: www.cypax.dk
Facebook: www.facebook.com/cypaxelektronik

E-mail: mail@cypax.com

CVR (VAT): DK 1602 9378

Cypax a/s betjener udelukkende moms-registrerede virksomheder og offentlige institutioner.