Fravær af alternativer giver klarsyn uden sidestykke.

- Henry Kissinger

Få samling på dine kabler 
med kvalitets
forgreningsdåser fra

Står du og mangler beskyttelse af elektriske forbindelser, har Fibox nu også gode kvalitets forgreningsdåser i sortimentet. De er lette at montere og installere, samt vedligeholdelsesfri og vejrbestandige.
Står du og mangler beskyttelse af elektriske forbindelser, har Fibox nu også gode kvalitets forgreningsdåser i sortimentet. De er lette at montere og installere, samt vedligeholdelsesfri og vejrbestandige. Ledninger og kabler helt op til 20 mm kan indføres direkte i forgreningsdåsen.

Fås i hvid og grå

De er lette at
montere og installere,
samt vedligeholdelsesfri
og vejrbestandige.
Ledninger og kabler
helt op til 20 mm kan
indføres direkte i
forgreningsdåsen


Se mere: 
Klemrække til montering i Fibox forgreningsdåser
Det er muligt,
nemt og hurtigt,
at fastgøre denne klemrække
i bunden af dåsen.


Se data og køb her

 


 

 


 

Cypax A/S handler om


Elektronikkomponenter til store og små produktioner.

Cypax A/S Elektronik komponenter


Cypax forsyner dansk elektronikindustri med aktive halvledere, passive- og elektromekaniske komponenter, strømforsyninger, blæsere, print materialer og kemikalier, kapslinger / kabinetter, lodde- og printfremstillingsudstyr, monteringsgarniture, DC Motorer, batterier m.m.

Alt dette kommer bl.a. fra vores alsidige agenturnet som f. eks. Shallin, Salecom, GoodArk, ACP, JB Capacitor, Degson, Omeg, Kingtronics, Echo, BCM, Portasol, Bungard, Hakko og Electrolube med flere.

Cypax varekatalog indeholder priser, lagermængder og supplerende data, og findes på www.cypax.dk. Websiden kan anvendes som opslagsværk eller om ønsket til direkte bestilling.

Mission
Hos Cypax ønsker vi at tilbyde et bredt sortiment af kvalitets elektronikkomponenter til konkurrencedygtige priser, via egne agenturer og samarbejdspartnere i ind- og udland, til store og små industrikunder og offentlige institutioner.

Vision
Vores vision er at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vores agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening, ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Virksomhedens historie
Virksomheden blev stiftet i 1978 hjemme i privaten i Kølvrå, af direktør Otto Hansen, under navnet O. Hansen. På daværende tidspunkt var det mest salg til skoler, af egne produkter, så som måleinstrumenter, prøveledninger, byggesæt og undervisningsmaterialer, som var den primære indtjening.
Virksomheden ekspanderede, så den 1. juni 1980 flyttede virksomheden til Industrivej 24, i Karup. I 1989 valgte man at satse mere på handel end på egenproduktion, så produktionen af byggesæt og div. instrumenter blev overdraget til udenlandske producenter.
I takt med, at der skete nedprioritering af elektronikundervisningen i skolerne, valgte man proaktivt i 2001, at satse på industrimarkedet, og i forbindelse med omlæggelsen af virksomhedens forretningsstrategi, ændrede firmaet navn til Cypax A/S.
I 2019 påbegyndtes et generationsskifte og sønnen Benny Thierry Hansen er i dag administrerende direktør. Otto er dog stadig at finde i firmaet.

Venlig hilsen
Team Cypax

Kontakt os:
CYPAX A/S
Industrivej 24
DK-7470 Karup
Danmark

Telefon: +45 9710 1188

Website: www.cypax.dk
Facebook: www.facebook.com/cypaxelektronik

E-mail: mail@cypax.com

CVR (VAT): DK 1602 9378

Cypax a/s betjener udelukkende moms-registrerede virksomheder og offentlige institutioner.