Glem fornærmelser, men aldrig venlighed.

- Confucius

Få samling på dine kabler 
med kvalitets
forgreningsdåser fra

Står du og mangler beskyttelse af elektriske forbindelser, har Fibox nu også gode kvalitets forgreningsdåser i sortimentet. De er lette at montere og installere, samt vedligeholdelsesfri og vejrbestandige.
Står du og mangler beskyttelse af elektriske forbindelser, har Fibox nu også gode kvalitets forgreningsdåser i sortimentet. De er lette at montere og installere, samt vedligeholdelsesfri og vejrbestandige. Ledninger og kabler helt op til 20 mm kan indføres direkte i forgreningsdåsen.

Fås i hvid og grå

De er lette at
montere og installere,
samt vedligeholdelsesfri
og vejrbestandige.
Ledninger og kabler
helt op til 20 mm kan
indføres direkte i
forgreningsdåsen


Se mere: 
Klemrække til montering i Fibox forgreningsdåser
Det er muligt,
nemt og hurtigt,
at fastgøre denne klemrække
i bunden af dåsen.


Se data og køb her

 


 

 


 

Kontaktrens & kontaktsmøring

 

                       kontaktrens & kontaktsmøringElectrolube

Link til lager og priser hos Cypax

Electrolube kontaktfedt og kontaktolier.

Sådan fungerer kontaktsmøring:

Kontakt teknologi er i konstant udvikling med nye legeringer, plast og kundekrav. Samtidig er det stadig umuligt at løse den vigtigste årsag til switch funktionsfejl dvs. den manglende evne til at producere en perfekt glat metal kontaktflade.

Da ingen metal overflader er helt jævn og glat, vil en tynde film af kontaktsmøremiddel udfylde alle overfladefejl, hvorved kontaktens elektrisk ydeevne forbedres.  Samtidig forlænges kontaktens liv ved at reducere "hot spots", prel og gnistdannelse.

Ved at udfylde lufthullerne mellem kontakterne med kontaktsmøremiddel, øges det effektive overfladeareal dramatisk. Til gengæld forhindres gnister og den tilhørende temperaturstigning og oxidering.  Kontaktsmøremidlet giver også en barriere imod luftbåren forurening, og reducere virkninger af friktion ved at fremme en jævn bevægelse.  Desuden er brugen af kontaktsmøremidler kendt for at give en bedre" følelse" af forbedret bevægelse i enhver kontakt.  F. eks. i simple plast imod plast, eller plast imod metal switches.

Hvis der er en utilstrækkelig kontaktoverflade, bliver strømmen kun båret af en brøkdel af det 'designede overfladeareal'. Den producerede varme vil så blive koncentreret i kontaktpunkterne, der derved forårsager dannelsen af højresistans oxidlag og 'hot spots' opstår. Den samlede effektivitet af kontakten vil være reduceret, og kan i sidste ende føre til at kontakten fejler ved at de to overflader svejses sammen.

Electrolube producerer et meget bredt program i kontaktsmøremidler til næsten alle behov. En vigtig parameter er f. eks. plastic-kompabiliteten, så smøremidlet ikke nedbryder eller beskadiger den plast der omgiver kontakten.

Kontaktsmøremidler kan leveres i varierende størrelser fra tromler til industrielt OEM brug til små sprøjter og aerosoler.

Har du spørgsmål vedrørende valg af produkt, står såvel Cypax som Electrolube til rådighed med råd og vejledning.

Se lager og priser her.

Kontakt os.

Venlig hilsen

Cypax a/s