Friheden er intet værd, hvis ikke den indbefatter friheden til at fejle.

- Mahatma Gandhi

DL 500 ætsemaskine
Designet til laboratoriebrug

DL500 gennemløbsætsemaskine fra Bungard

Materiale bredde op til 510 mm
Hastighed 0 - 1,5 m/min.
4 x 15 jet spray dyser
Pumpekapacitet 200 L/min.
Kan benytte enhver type ætsekemikalie
Digital temperaturkontrol og udlæning
Integreret rense- og tørreenhed

Køb her

Se den i brug her

 

Rensemidler & renseprodukter

ElectrolubeElektronik renseprodukter

Pris og lager link til Cypax
Electrolube rensemidler til
elektronikproduktion

Electronic Cleaners

Rensning er en vigtig del af processen med elektronikproduktion, og har været brugt i mange år til at fjerne potentiel skadelig forurening fra flux, loddepasta, loddetin, fedt og anden forurening fra tidligere fremstillingsprocesser.

Begrundelsen for at rense er at forlænge produktets levetid, ved at sikre god overflademodstand og ved at beskytte imod lækstrømme der kan føre til kredsløbsfejl. Fremtidens elektronik bliver mindre og mindre, samtidig med at kravene til højere ydeevne og pålidelighed øges.

For at opnå god isolationsmodstand og tilstrækkelig vedhæftningsevne for printlak eller støbemasse, er god rensning en absolut nødvendighed.

Rensning er nødvendig i flere dele af produktionen, før brugen af loddepasta eller loddetin, for at fjerne forurening forårsaget af tidligere processer. Efter brugen af stencil eller loddetin.  For at fjerne overskydende pasta eller tin og forhindre korrosive flux rester og tinkugler.

Mange industrier bruger i dag en 'no clean' proces, der kan give brugeren den opfattelse at der ikke skal rensen efter lodning.  Ved 'no clean' processen er faststof mængden i flux mindre end i traditionelle typer. De indeholder dog stadig harpiks og aktivator. Sådanne rester, sammen med andre uønskede ting opsamlet på grund af den manglende rensning kan give problemer i forbindelse med vedhæftningsevnen af beskyttelsesprodukter som f. eks. lakker eller støbemasser.

Electrolube fremstiller elektronik renseprodukter på vandbasis såvel som med opløsningsmidler.

Electrolubes rensemidler kan leveres i såvel 200 l tromler og 5 l dunke til elektronikindustrien som i aerosoldåser til servicebrug.

Electrolube arbejder konstant på at gøre rensningsteknologien grønnere, ved at minimerer brugen af opløsningsmidler og deres skadelige virkning på miljøet.

Har du et rensningsbehov, står såvel Cypax som Electrolubes specialister til rådighed med råd og vejledning.

Se lager og priser her.

Kontakt os.

Venlig hilsen
Cypax a/s