Almindelig, sund fornuft' er den samling af fordomme, man har erhvervet sig i attenårsalderen.

- Albert Einstein

DL 500 ætsemaskine
Designet til laboratoriebrug

DL500 gennemløbsætsemaskine fra Bungard

Materiale bredde op til 510 mm
Hastighed 0 - 1,5 m/min.
4 x 15 jet spray dyser
Pumpekapacitet 200 L/min.
Kan benytte enhver type ætsekemikalie
Digital temperaturkontrol og udlæning
Integreret rense- og tørreenhed

Køb her

Se den i brug her

 

Støbemasse

ElectrolubeStøbemasse til elektronik

Cypax se priser og lager
Electrolube støbemasse

Resins

Electrolubes støbemasser er specielt fremstillet til at beskytte og isolerer print og elektroniske komponenter imod barske og udfordrende miljøer, så som fugt, vibrationer, termiske og fysiske sjok og forurening i øvrigt. Ved en komplet indstøbning af produktet opnås en total beskyttelse imod sådanne miljøer og yder samtidig fremragende beskyttelse under ekstreme forhold.

Electrolube fremstiller støbemasser i Polyurethan, Epoxy og Silicone til såvel standardformål, som til specifikke kundeopgaver.

Polyuretan støbemasse:

Benyttes når der er behov for en fleksibel støbemasse til beskyttelse af delikate print og komponenter. Polyuhretaner kan formuleres så de bliver extremt bløde, så f. eks. målepinde kan stikkes igennem støbemassen eller meget hårde, hvis det er behovet. Polyuhretaner er ligeledes fremragende vandafvisere, og har god vedhæftningsevne.

Epoxy støbemasse 

Er typisk hårdere end polyuhretan støbemasser, udviser stor modstandsdygtighed overfor barske kemikalier og fysiske påvirkninger. De anvendes ofte i rå miljøer. Epoxy støbemasser er lette at arbejde med, har lav varmeudvidelseskoefficient og er fremragende til at holde fugt ude.

Silicone støbemasse 

Er kendt for at kunne anvendes i et stort temperaturområde, i særdeleshed ved høje temperaturer, har en fantastisk fleksibilitet, og kan blandt andet leveres optisk klare til f. eks. LED applikationer.

De fleste af Electrolubes støbemasser er lavet som tokomponent produkter, der korrekt blandet danner et polymerisk materiale. Afhængig af kundens applikation og behov, kan formler, og dermed støbemasser, skræddersys til at løse netop dennes behov.

Så har du en helt speciel udfordring med hensyn til støbemasse, står såvel Cypax som Electrolubes speciallister til rådighed.

Se lager og priser her.

Kontakt os.

Venlig hilsen
Cypax a/s