Erfaringer er det, man får, når man ikke får, hvad man vil have.

- Dan Stanford

*Jule-/nytårs tilbud*

Hakko Kombistation
inkl. tweezer kit
Spar 1165,- kr.

Sensor Hall, Tryk, Luftfugtighed, Temperatur & Digital potentiometer.
Rabatkode Jul 2020


Hakko FM-203 4.129,- kr.
Standard nozzle 136,- kr.
FM-2023-06 2.380,- kr.

Samlet tilbudspris
5.480,- kr.


Tilbuddet gælder
til og med 31/1-2021

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hakko loddeudstyr 
Loddeudstyr
Hakko

Hakko er en Japansk producent af kvalitets- loddeudstyr, med en fabrikshistorie startende i 1952, til nu hvor Hakko leverer loddeudstyr til verdens største elektronik-, fly- og bilindustrier verden over. Også i Danmark benyttes Hakko loddeudstyr af de største og mest velkendte elektronikfirmaer.

I Danmark er det Cypax der har fået den ære at distribuere og sælge Hakko produkter. Vi har valgt at sælge direkte til den enkelte virksomhed eller fabrik, med den umiddelbare fordel for køber, at der ikke er nogen mellemhandler avance.  Så levering er direkte fra Hakko til Cypax og videre til dig som bruger.

Hakko producerer, ud over et bredt udvalg af loddestationer, såvel traditionelle som induktionsloddestationer, også udloddeudstyr, stationært som transportabelt, multi- reworkstationer, hot air stationer, tinbade, pre-heatere, måleudstyr og meget andet.

Få flere oplysninger om Hakko loddeudstyr her:  (links nedenfor)

Hakko Katalog

Se priser og lager her:       Hakko lager og priser hos Cypax

Loddestationer

Kombistationer

Udloddestationer

Varmluftstationer

SMD Rework stationer

Thermal Wire Stripper

Self feeder loddestation

Komponent klippe- og bukemaskiner

Tinbade

Hos Cypax kan du købe via Web eller mail til mail@cypax.dk, vores sælger er også klar til at hjælpe mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 16.00 fredag til kl. 15.30.

 

  Cypax   Elektronikkomponenter til store og små produktinoner

Vores vision er, at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vore agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Primære produkter: aktive- passive- elektromekaniske elektronik komponenter, Strømforsyninger, Blæser, kemikalier, kabinetter, monteringsgarniture, printfremstilings- loddeudstyr.
Vi betjener udelukkende momsregistrerede virksomheder og offentlige institutioner.