RED MAGNETICS Elektromagneter

Elektromagneter

Hvor bruges elektromagneter?         link til priser og lager hos Cypax til elektromagneter

Elektromagneter findes nu i næsten alle områder af dagligdagen. Du vil sandsynligvis holde den første i hånden kort efter at du er kommet ud af sengen om morgenen: en elektrisk tandbørste. I stedet for at bruge en elektrisk motor bruger den en lille magnet, der gør det muligt at styre børstehovedets bevægelser ved hjælp af en simpel og billig elektronisk styring. Elektromagneter er mindre, lettere og mere pålideligt end en elektrisk motor og endnu mere effektive.

Et tryk på din bils fjernbetjening påvirker en elektromekanisk aktuator og døren åbnes. Elektromagnetiske injektionsventiler afleverer den helt nøjagtige mængde brændstof til hver af motorens cylinder efter start.

Sikkerhedsrelaterede applikationer drager også fordel af den uundværlige brug af elektromagneter i dagens verden. Deres høje pålidelighed, robusthed og alsidighed giver dem et stadigt bredere udvalg af applikationer inden for industri og bilindustrien.

Elektromagneter flytter mere end du tror.

Med undtagelse af specielle anvendelser som en medicinsk MRI-scanner, hvor en meget tung og flydende heliumkølet superledende magnet af et ekstremt stærkt statisk magnetfelt anvendes, kræver de mere almindelige tekniske felter normalt en bestemt bevægelse, tiltrækning, eller holdekraft. Dette kan være en lineær arbejdsbevægelse, roterende, statisk eller specifikt dynamisk holdkraft. Disse kan f.eks. omfatte bevægelser, der anvendes i brandsikringssystemer, til fastholdelse af værktøjer i CNC maskiner eller til låsning / åbning af diverse mekanismer.

For udviklere er det vigtigt at vide, hvilke løsninger der er mulige med elektromagneter, hvilke hovedtyper og -designs der er tilgængelige, og hvad der er vigtigt for den påtænkte anvendelse.

Der findes flere forskellige typer elektromagneter. Her er hovedtyperne.

Holdemagneter
Løftemagneter
Monostabil løftemagneter
Bistabil løftemagneter
Dobbelt løftemagneter
Vendemagneter
Drejemagneter
Vekselstrømsmagneter

Se priser og lager her

  Cypax   Elektronikkomponenter til store og små produktinoner

Vores vision er, at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vore agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Primære produkter: aktive- passive- elektromekaniske elektronik komponenter, Strømforsyninger, Blæser, kemikalier, kabinetter, monteringsgarniture, printfremstilings- loddeudstyr.
Vi betjener udelukkende momsregistrerede virksomheder og offentlige institutioner.