Bokse, monteringskasser, kabinetter & Rack

RetexBokse, kabinetter, Rack

Cypax pris og lager på retex
Siden sin grundlæggelse i 1960, har Retex koncentreret deres indsats om at designe og fremstille racks, kabinetter og kapslinger til Industri elektronikken og telekommunikationsmarkeder.
Retex' hovedsæde og fabrik ligger i Barcelona i Spanien med produktions- og distributionscentre i Wellingborough i England, Montevideo i Uruguay og Mumbai i Indien.

Med distributører i over 36 lande over hele verden, samarbejder og deltager RETEX SA i de bedste teknologiprojekter på industri- og elektronikmarkeder, jernbanesektoren, kabelsystemer, IT-telekommunikations- samt Broadcastings og datacentre markeder.

Retex fremstiller et innovativt og omfattende udvalg af professionelle elektronik kapslinger, til opfyldelse af behovene på det industrielle marked. Programmet omfatter lige fra små håndholdte bokse, ABS plastboxe, aluminium kasser, multifunktionelle kabinetter, op til instrument kasser og 19'' Rack/modulkassetter.
Alle kabinetter kan skræddersyes efter kundens behov.Bokse, kabinetter

 

Se Cypax lager og priser her

Download Retex kapsling katalog

Download Retex rack katalog


Retex 31-Serie Kapslinger

Retex 32-Serie Kapslinger

Retex 33-Serie Kapslinger

Retex 70-Serie Kapslinger

Retex 101-Serie Kapslinger

Retex 102-Serie Kapslinger

Retex 103-Serie Kapslinger

Retex 110 Serie Kabinetter

Retex RA ABOX Kabinetter

Retex RB BETABOX Kapslinger

 

Hos Cypax kan du købe via Web eller mail til mail@cypax.dk, vores sælger er også klar til at hjælpe mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 16.00 fredag til kl. 15.30.
 

  Cypax   Elektronikkomponenter til store og små produktinoner

Vores vision er, at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vore agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Primære produkter: aktive- passive- elektromekaniske elektronik komponenter, Strømforsyninger, Blæser, kemikalier, kabinetter, monteringsgarniture, printfremstilings- loddeudstyr.
Vi betjener udelukkende momsregistrerede virksomheder og offentlige institutioner.