Gummiben BS17 grå ø22x10 mm 72/ark

Gummiben BS17 grå ø22x10 mm 72/ark

Varenr:73.010.0178
RoHS
Gummiben BS17 grå ø22x10 mm  72/ark
Selvklæbende gummifødder
Gummifødderne er lavet af 100 % polyuretan, med en meget stærk og effektiv lim på klæbefladen. Produkterne indeholder ikke blødgøringsmidler, olier eller fyldstoffer og ødelægger, ridser eller pletter dermed ikke overfladen.
Gummibenet er nem at montere på alle overflader. Man fjerner blot gummibenet fra beskyttelsestapen og den er klar til placering, hvor der er behov for beskyttelse.

De halvkugleformede gummidupper anvendes almindeligvis, som lyddæmpningsapplikationer. De kuppelformede gummiben modvirker at kabinetsdøre smækker hårdt i, reducerer støj og forlænger kabinettets levetid. De halvrunde gummifødder anvendes for at forhindre produkterne, så som computere i at skride på underlaget, beskytter den bærbare computerskærm og tastatur når den lukkes, som afstandsbeskyttelse af glashylder m.m. Mulighederne er mange.

Bumper Specialties, Inc. blev grundlagt i 1989 og producerer udelukkende selvklæbende gummiben, i forskellige farver, størrelser og faconer.

Køb gummifødder her på www.cypax.dk, send os en mail til mail@cypax.dk, eller ring til én af Cypax sælgere på 9710 1188.Bumper Specialties, Inc. blev grundlagt i 1989 og producerer udelukkende selvklæbende gummiben, i forskellige farver, størrelser og faconer.

Benene er lavet af 100 % polyuretan, med en meget stærk og effektiv lim på klæbefladen. Produkterne indeholder ikke blødgøringsmidler, olier eller fyldstoffer og ødelægger, ridser eller pletter dermed ikke overfladen.

Nemt at montere på alle overflader. Man fjerner blot gummibenet fra beskyttelsestapen og den er klar til placering, hvor der er behov for beskyttelse.

Selvklæbende "gummiben" eller stødabsorber støbt i klar polyuretan.
Kan anvendes som stødabsorber, skridsikring, afstandsstag,
 
 
1,77 / v. antal 72
Alle priser er DKK excl. moms
V. antal Pris DKK
72 1,77
504 1,36
1008 1,18
Lager Fjernlager
1080
Mindste salg: 72 stk
Sælges i multipla á 72 stk
Ark á: 72 stk
Producentforpakning: 1440 stk

Fandt du ikke hvad du søgte:

Kontakt os HER

Vores Web viser kun et lille udpluk af det brede program af elektronikkomponenter og udstyr vi kan leverer fra vores agenturer og samarbejdspartner, så kan du ikke finde det du søger, kontakt os.