Hvis ikke du selv er herre over dine tanker, vil andre være det.

- John Allston

Bundgard SMT 3000
Pick and Place Basic 

til produktion af
prototyper og små serier

SMT 3000 Pick & Place BASIS system. Bundgard SMT 3000 er en komplet Pick and Place system til produktion af prototyper og små serier. Den patenterede Pick & Place hoved muliggør nem håndtering af SMD komponenter. Det modulopbyggede system kan konfigureres til enhver applikation. Systemet klarer hele processen fra anvendelsen af loddepasta eller lim til ilægning af de forskellige komponenter.

Den patenterede Pick & Place hoved
muliggør nem håndtering af SMD komponenter.
Det modulopbyggede system
kan konfigureres til enhver applikation.
Systemet klarer hele processen
fra anvendelsen af loddepasta eller lim
til ilægning af de forskellige komponenter.


Se mere her

Se den i brug her

 

Elektronik kemikalier

kemikalier til elektronik       Electrolube

ELECTROLUBE
Elektronik kemikalier

Electrolubes rødder kan føres tilbage til 1941, Da Henry Kingsbury I forbindelse med produktionen af volumenkontroller, opfandt en speciel olie der ud over at forbedre de elektriske karakteristika også forøgede leveriden af kontaktoverfladen og reducerede friktion i de bevægelige dele. Med tiden har det ført til at Electrolube i dag dække næsten alle behov indenfor elektronikindustriens behov for electro-chemicals.

Kontaktsmøremidlerne fra Electrolube opfylder primært det behov der er for beskyttelse af kontakter imod nedbrydning. Såvel på grund af den fysiske bevægelse som på grund af det omgivende miljøs påvirkning af kontaktfladerne. Electrolube producerer et meget bredt program i kontaktsmøremidler til næsten alle behov. En vigtig parameter er f. eks. plastic-kompabiliteten, så smøremidlet ikke nedbryder eller beskadiger den plast der omgiver kontakten.

Electrolube er via Design Resins i stand til at designe støbemasser til næsten alle formål. Vi har fra Electrolube leveret støbemasser til samling af El-kabler i Nordsøen, til indstøbning af små fikse ting hvor en LED skal kunne lyse igennem støbemassen. Electrolube laver støbemasser i Polyuretan, Epoxy og modificeret Silikone.

En ikke uvæsentlig del af Electrolubes produktion går til fremstilling af varmeledende pasta. Eftersom elektroniske enheder bliver mindre og mindre, stilles der tilsvarende større krav til at komme af med den producerede varme. Electrolube laver kølepastaer med termo ovreførselsværdier på 0,9W/mK til 3,4W/mK. Electrolube producerer varmeoverførelses pastaer rækkende lige fra HTC silikonefrie og HTS silikoneholdige pastaer til TBS'er (termiske lime), TRV'er (room temperature vulcanising), til termiske indstøbningsmasser i såvel Epoxy som i Polyuretan.

Electrolube fremstiller ligeledes en lang række coatings til beskyttelse af print og komponenter imod det omgivende miljø. I Electrolubes program af coatings findes conformal coatings i akryl, silikone, polyuretan og hybrid kemi. De kan levreres såvel gennemsigtige som pigmenterede, og er modstandsdygtige overfor mange forskellige påvirkninger så som f. eks fugt, salt spray, kemikalier og skimmelvækst.
Electrolube har i særdeleshed koncentreret sig om produkter til coating og beskyttelse af enheder indeholdende LED. F. eks. har Electrolube, med den vandbaserede, UV-hærdende UCVL coating vundet NOPCON Vision Award for "The Best Assembly Material".

Rensning af elektroniske kredsløb før coating og indstøbning er af største vigtighed, selv om mange i dag benytter en såkaldt "no clean proces". Selv ganske små rester af flusmiddel og andre urenheder kan skabe lommer hvor oxidering eller ætsning kan gøre skade på det print, som jo reelt skulle beskyttes. Rensemidlerne fra Electrolube består af en bred vifte rækkende fra traditionelle opløsningsmidler til meget avancerede vandbaserede typer til brug i vaskemaskiner, sprayanlæg og så enkelt som i spraydåser.

Er du i tvivl om hvilken produkt, du skal vælge?Electrolube produkt selekter
Når der skal bruges printlak, støbemasse, kølepasta, kontaktrens og kontaktfedt osv. så kan det være uoverskueligt, at finde det rette produkt, til hjælp prøv Electrolube produkt selekter:  

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe, eller sende en mail med beskrivelse af jeres projekt.


Link til Electrolube produkt beskrivelser:

Kontaktrens og smøring

Støbemasser

Kølepasta-varmeledende pasta

Printbeskyttelseslakker

Rensemidler

Artikler om Electrolube produkter:

Vigtig viden om køling af LED

Termisk styring af elektroniske enheder

Har du haft problemer med polyuretan støbemasser

 

Kontakt os.

Venlig hilsen
Cypax a/s

 

  Cypax   Elektronikkomponenter til store og små produktinoner

Vores vision er, at være elektronikindustriens foretrukne leverandør af vore agenturprodukter og være kendt, og anerkendt, for god og ordentlig personlig betjening ved såvel telefonbestilling som web- og E-mail bestillinger.

Primære produkter: aktive- passive- elektromekaniske elektronik komponenter, Strømforsyninger, Blæser, kemikalier, kabinetter, monteringsgarniture, printfremstilings- loddeudstyr.
Vi betjener udelukkende momsregistrerede virksomheder og offentlige institutioner.